Cursus boulderen en de intro boulderen

Boulderen is een jonge tak van de klimsport waarbij er korte stukken op lage hoogte geklommen worden, zonder gordel en touw.

In Klimhal Amsterdam zijn er zowel binnen als buiten speciale wanden van max. 4.30 m hoog, waarop geboulderd kan worden. Onder de wanden binnen liggen dikke valmatten, om buiten te boulderen kun  je je eigen crashpad mee nemen, of kun je er 1 bij ons lenen.

Er zijn ca. 300 verschillende boulders van makkelijk tot zeer moeilijk.Een actueel overzicht van de boulders vind je hier.

Voor beginners is er de boulder intro en de bouldercursus, meer info daarover vind je hieronder.

Prijzen

– Losse boulder enree €10,00
– Boulder Intro  €15,00
– Entree op Zaterdagavond vanaf 18.00 uur, €8,65

– Onbeperkt Boulderen met 1x per week training € 67,50per maand incasso (doorlopend contract van minimaal 3 maanden, 1 kalendermaand opzegtermijn)
– Onbeperkt Boulderen €47,50 per maand incasso (doorlopend contract van minimaal 3 maanden, 1 kalendermaand opzegtermijn)

 

Boulder intro

Als je nog geen ervaring hebt met boulderen is het practisch om een INTRO te doen.  De instructeur legt uit wat de bedoeling is van het boulderen en hoe het zit met de kleuren van de grepen. In tegenstelling tot  het klimmen geeft de kleur van de grepen bij het boulderen aan hoe moeilijk dat een boulder is, er zijn ook speciaal kinderboulders, deze zijn bv grijs.   Je kunt boulderen tot sluitingstijd op 1 van de 300 boulders binnen of buiten.

De kosten voor een intro boulderen bedragen 15 euro p.p.  dit is incl entree  exclusief klimschoenen.

Cursus Boulderen

Regelmatig worden er bouldercursussen georganiseerd, zie de startdatums in de rechter kolom hiernaast.
In deze cursus van 4 lessen van 2 uur leer je een aantal basistechnieken van het boulderen zoals voetplaatsing, balans , voet en hand wissel, hoppen en indraaien.

Prijs: € 99,95

Inclusief: 
– 4 lessen van 2 uur
– Entree
– Na elke les aansluitend vrij boulderen
– Magneetkaart t.w.v. € 5,00 (hierop kun je ook een 10-rittenkaart of abonnement zetten)
Exclusief:
– Klimschoenen (te huur voor € 4,50 per keer)