Beginnerscursus klimmen

De beginnerscursus indoor klimmen bestaat uit 4 wekelijkse lessen van 2 uur,(bv 4 opeen volgende maandagen) waarin je leert zelfstandig indoor te klimmen. De gehele cursus is gericht op veiligheid waarbij het zekeren, dat is het vasthouden en inhalen van het touw het belangrijkste is. Verder wordt er ook tijd besteed aan de verschillende materialen die je kunt gebruiken.

Na het volgen van de gehele cursus en het goed afsluiten ervan krijg je het klimdiploma K2 (indoor toprope) van de Branchevereniging Klimsport. Dit houdt in dat je in Klimhal Amsterdam en andere klimhallen zelfstandig (zonder toezicht van een instructeur) kunt klimmen.

Wanneer je na afloop je set klimmaterialen bij onze shop aanschaft, krijg je gratis een maandabonnement zodat je je nieuwe skills na de cursus volop verder  kunt oefenen.

Prijs: € 99,95

Recensie: “Ontzettende leuke beginnerscursus! Serieus maar desondanks veel plezier gehad, leuke mensen en een hele vriendelijke docent. Sowieso is al het personeel dat hier werkt aardig en behulpzaam! Deze cursus is voornamelijk gericht op veiligheid, dus verwacht niet meteen dat je alle technieken van het klimmen leert! Dankzij de cursus heb ik nu een leuk klimgroepje en gaan wij iedere week! Doen dus!”

Inclusief:

  • 4 lessen van 2 uur
  • Entree
  • Gordel en zekeringsmateriaal
  • Vanaf de 2e les aansluitend vrij klimmen
  • Klimdiploma K2 (indien cursus met goed gevolg afgesloten)
  • Magneetkaart t.w.v. € 5,00 (hierop kun je ook een 10-rittenkaart of abonnement zetten en het als bewijs van je klimniveau laten zien in andere hallen die zijn aangesloten bij de branchevereniging)

Exclusief:

  • klimschoenen (te huur voor € 4,50 per keer)

Inschrijven: Klik op 1 vd datums in de rechter kolom om je in te schrijven, elke persoon moet zich individueel aanmelden omdat de gegevens nodig zijn voor je K2 diploma.