verbouwing Klimhal

dyno

Eindelijk is het dan zover. Het is al vaker gezegd maar nu is dan de kogel door de kerk en zijn we begonnen met de uitbreiding van Klimhal Amsterdam. Naast de klimtoren op het plaatje van 20m hoog(720m2 klimoppervlak) zal er ook veel, heel veel boulderwand bij komen, 400m2. Dit alles zal buiten geplaatst worden en zo kan er dan ook bij lekker weer buiten geklommen worden. Verdere aanpassingen zijn de entree, hiermee wordt de kantine een stuk groter en ook zal er op de eerste verdieping nog wat extra boulderwand gebouwd worden. Het mag duidelijk zijn dat de verbouwingen ook overlast met zich meebrengt, we vragen hier dan ook begrip voor, natuurlijk proberen we dit wel tot een minimum te beperken. Onze globale planning ziet er als volgt uit:
Voor de eerste kickoff(5 september) willen we de boulderwanden aan de zijkant van het gebouw klaar hebben.
Voor eind september willen we de fundering voor de overige boulderwanden en de klimtoren klaar hebben. Start van de bouw van de klimtoren in oktober.
We houden jullie op de hoogte mbt de vorderingen!!

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).