Vacature kliminstructeur-trainer/triceVacature

wij zoeken een:

Klim- en boulderinstructeur/ instructrice en trainer/ trainster voor  12 uur per week.

 

Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam  bestaat sinds 1995 en is de grootste klimhal van Nederland. Doormiddel van de uitgebreide faciliteiten willen wij iedereen wat bieden op het gebied van klimmen, boulderen en ervaringen op hoogte. We zijn er met name voor de sportklimmers en boulderaars, maar ook voor middelbare school groepen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of andere dagjes groepen hebben wij genoeg te bieden.

 

De functie

Dit betreft een combinatiefunctie. Je ontwikkelt en geeft klimtrainingen, klimcursussen aan beginnende en gevorderde klimmers. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en geven van de KlauterClub (5-8 jaar), KKClub (8-12 jaar) en KCA (12-18 jaar) klimlessen. Daarnaast geef je introductielessen aan groepen volwassenen en kinderen met hun begeleiders. Mogelijk ben je ook betrokken bij de individuele begeleiding van jonge en volwassen klimmers met aandoeningen als autisme. Ook zijn er regelmatig school groepen voor wie je een klimcursussen op maat zult verzorgen als onderdeel van hun gymcurriculum of sport opleiding. Verder zul je werkzaam zijn achter de bar en vul je alle werkzaamheden daaromheen in.

 

Jouw profiel

Je bent een ervaren klimmer/ boulderaar op 6C niveau met ervaring in lesgeven. Je hebt al een aantal jaar werkervaring. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en je voelt je thuis in een omgeving waar je veel vrijheid krijgt, terwijl je wel je verantwoordelijkheid neemt voor de verschillende taken. ​Je bent enthousiast, flexibel, en kunt je team motiveren. Werk ervaring in de horeca is een pre als ook diploma’s van BHV, EHBO, Soc. Hygiëne.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij komen graag in contact met kandidaten bij wie verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan.​ Wij vragen flexibiliteit, je werkdagen zijn verspreid over de gehele week en kunnen elke week variëren. Salaris zal worden bepaald op basis van ervaring en leeftijd. Onder de secundaire arbeidsvoorwaarden valt dat je gratis mag klimmen en deelnemen aan trainingen. Verder krijg je korting op het gehele assortiment van de bergsportshop en zijn er extra’s zoals de fooienpot en teamuitjes.

 

Contact

Is je interesse gewekt?​ Solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar: bart@klimhalamsterdam.nl​ Voor meer informatie kun je ook kijken op www.klimhalamsterdam.nl of contact opnemen met Bart Verschuren, telefoonnummer: 06-26560950.

gezocht kliminstructeur/trainer

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).