Vacature Boulderbouwer

VACATURE – BOULDERBOUWER

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?​

gezocht boulderbouwerBij Klimhal Amsterdam zijn we ter versterking van ons boulderbouwteam op zoek naar een ervaren boulderbouwer. In eerste instantie gaat het om vier uur per week, maar er zijn mogelijkheden om dit uit te breiden.

 De functie
Het werk zal bestaan uit het bouwen en slopen van boulders, en incidenteel het schoonspuiten van grepen. Daarnaast zijn wij momenteel bezig om de manier waarop het bouwen verloopt te herzien. Wij zoeken iemand die hierover wil meedenken.
 
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een boulderaar, klimniveau 7A of hoger, met ervaring in het bouwen van boulders, die ook een goed reflexief vermogen bezit, goed kan samenwerken en met ons wil meedenken over het boulderen in klimhal Amsterdam.
 
Arbeidsvoorwaarden
Salaris zal worden bepaald op basis van ervaring.
 
Contact
Is je interesse gewekt?​ Solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar: bart@klimhalamsterdam.nl​, met een CC naar gbolderink@gmail.com. Voor meer informatie kun je ook kijken op www.klimhalamsterdam.nl, of contact opnemen met Gregor Bolderink (gbolderink@gmail.com, tel. 06 52 00 37 59)

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).