vacature klimhal Amsterdam

 

Altijd al in de sport willen werken?​

 

Bij Klimhal Amsterdam zoeken we een

 

ALLESKUNNER

route- en boulderbouwer, trainer, barmedewerker

voor 36 uur per week

 

Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam  bestaat sinds 1995 en is de grootste klimhal van Nederland.

Door middel van de uitgebreide faciliteiten willen wij iedereen wat bieden op het gebied van klimmen, boulderen en ervaringen op hoogte. We zijn er met name voor de sportklimmers en boulderaars,  maar ook voor schoolgroepen, kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of andere dagjes mensen.

Naast de klimhal hebben we zowel een fysieke als een online klimwinkel,  De Bergsportshop.

Tevens zijn we distributeur van 8B+ het Oostenrijkse klim accessoires merk. 

 

De functie

Zoals gezegd bestaat de functie uit een aantal hoofdtaken:

Je stuurt het bouwteam aan, maakt de planning voor de routes en bouwt zelf ook 3 routes en 10 boulders per week tot en met 7b waardering.

Je geeft training aan kinderen en volwassenen die wekelijks komen klimmen. Daarnaast verzorg je introductielessen en de lessen voor het behalen van een K2 certificaat.

Inchecken van bezoekers, informatie verstrekken over klimmen, boulderen, cursussen en trainingen. Als fervent klimmer kun je natuurlijk ook de lekkerste cappuccino maken en is je bierkennis op niveau.

 

Jouw profiel

Je hebt een aantal jaar ervaring met het bouwen van boulders en routes en klimt zelf minimaal 7b. Je hebt ruime ervaring met lesgegeven, je weet klimmers te motiveren en kunt een gestructureerde training neerzetten met langere termijn doelstellingen.

Het aansturen van andere medewerkers gaat je van nature goed af, je trekt aan de juiste touwtjes en kunt je team eenvoudig motiveren. Je voelt je thuis in een omgeving waar je veel vrijheid krijgt, terwijl je wel je verantwoordelijkheid neemt. Je bent enthousiast, flexibel, extravert en hebt ambitie. Je bent bij voorkeur in bezit van een diploma van ALO of CIOS en van een diploma BHV, EHBO en Sociale Hygiëne. Werkervaring in de horeca is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij komen graag in contact met kandidaten bij wie verantwoordelijkheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel staan.​ Wij vragen flexibiliteit en interesse om je verder te ontwikkelen.

We bieden een erg afwisselende baan door de berg aan taken. Je salaris bedraagt maximaal 2500 euro bruto p/m, en is afhankelijk van je leeftijd en meegebrachte ervaring. Daarnaast kun je natuurlijk gratis klimmen en krijg je dikke korting op het gehele assortiment van de Bergsportshop. Verder zijn er extra’s zoals de fooienpot en teamuitjes.

 

Contact

Is je interesse gewekt?​ Solliciteer dan door je CV en motivatie te mailen naar: bart@klimhalamsterdam.nl

Doe dit uiterlijk voor 31 juli a.s. Uiterlijk 5 augustus hoor je of je bent uitgenodigd voor een vervolggesprek.

Voor meer informatie kun je ook kijken op www.klimhalamsterdam.nl

 

Reacties zijn gesloten.

Doe mee aan een klimcursus!