THE NORTH FACE Hoofdsponsor Bouldercompetitie 2004-2005

The North Face begon in 1966 als klein wandelwinkeltje in San Francisco maar is nu voor klimmers een begrip. Deze outdoorspecialist heeft altijd veel gedaan op sponsorgebied. Naast bijvoorbeeld Nederlandse expedities zoals de Thalay Sagar expeditie 2003 en de Changabang expeditie 2005 nu dus ook de bouldercompetitie in Klimhal Amsterdam.

Hoofdsponsor The North Face, co-sponsor Warner Home Video en Klimhal Amsterdam zullen de bouldercompetitie ondersteunen en voor interessante prijzen zorgen zodat we ook van dit boulderseizoen weer een succes kunnen maken.

Het totale prijzenpakket voor het ‘Overall Klassement’ van de A5 Series heeft een waarde van zo’n 3500 euro!! Dan hebben we het nog niet over de maandelijkse prijzen en het prijzenpakket voor de boulderdag op 18 juni 2005.

De A5 Series start dus op 1 oktober 2004 om 19.00 uur en wordt op 18 juni 2005 weer afgesloten met het jaarlijkse boulderevenement. Ook dit evenement zal ondersteund worden door The North Face. Meer nieuws volgt!

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).