Studenten introductie-avond 5 euro

Ben je student en heb je het hoog in je bol? Dan is de klimsport misschien iets voor jouw!
Op dinsdag 6 september en 13 september a.s. wordt vanaf 19.00 uur een introductieles voor studenten georganiseerd. Je leert die avond vooral over veiligheidsaspecten, touwtechnieken en er wordt natuurlijk veel geklommen.

Inclusief entree, instructie en zekermateriaal kost je dat dit keer maar 5 euro. Ook voor de student van tegenwoordig niet al te duur dus. Je kunt je hiervoor inschrijven bij de ASVU (tegenwoordig Sportcentrum VU) op Uilenstede. Een mailtje sturen naar het Sportcentrum VU is ook mogelijk. Of bel even naar 020-5985095.

Enthousiaste beginnende klimmers kunnen zich daar ook inschrijven voor een complete beginnerscursus (4 avonden ruim 2 uur les). En je hoeft hiervoor dus niet persé een VU student te zijn! VU, UVA of HBO-student? Bij het Sportcentrum VU is het mogelijk om je voor één van de avonden in te schrijven. We gaan er in ieder geval een gezellige avond van maken want… we hebben natuurlijk ook een bar…

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).