Seppie bouldert 8b/8b+

Even een geweldig nieuwtje tussendoor…. Sebastiaan Spauwen heeft de boulder Ganymede takeover 8b/8b+ herhaald in Brione (Zwitserland). Dit is de moeilijkste boulder die ooit door een Nederlander is geklommen. De boulder was al heel lang een project van hem. Vandaar dat hij hem zelfs in de hal in de voorkant van het schip heeft nagebouwd. Ook heel leuk voor de andere boulderaars natuurlijk. Maar goed… Sebas…. Gefeliciteerd met deze fantastische prestatie. Respect!

UPDATE: En Sebas vierde dat door vrijdag 2 december bij de A5 Series kick-off the tracteren op een fust bier. Ondanks dat hij het meeste zelf heeft weggedronken toch een leuk gebaar van Seppie. Dus voor iedereen die graag 8b of meer wil boulderen. Doe als Seppie…. Drink het gezonde gemiddelde van één biertje per dag…. maar dan wel bij elkaar optellen en dan het liefst één keer in de maand in één keer naar binnen gieten. Wederom Respect!
.

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).