SALTIC en TRIOP klimschoenen in de uitverkoop.

Voor zwaar gereduceerde tarieven bieden wij de nieuwste serie SALTIC en TRIOP klimschoenen aan. De Falco (65 euro), de Sepia (70 euro) en de Vampire (75 euro ipv 115 dollar) van Saltic. Van Triop hebben we de Wing (55 euro ipv 110 dollar), de Twist (60 euro) en de RAP (60 euro). Mooie klimschoentjes van goede kwaliteit hoeven dus niet zo duur te zijn. Op de site van CLIMBING staat overigens een vergelijkend onderzoek wat betreft de Triop Wing en de Saltic Vampire. Want echt vaak hoor je niet van deze Tsechische schoentjes. Normaal gesproken worden deze klimschoenen in Nederland haast nergens verkocht. Kom passen en sla je slag. Vanaf maat 38 in voorraad!

Naast deze aanbieding zijn nu ook twee nieuwe klimschoenen van SCARPA op voorraad. Deze schoenen zijn Italiaans gestyled en volgens onze testers zijn de Vision Velcro en de Vantage superschoentjes. De Vision Velcro is te koop voor 115 euro in plaats van de adviesprijs van 129 euro. De Vantage kost 90 euro.

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).