OOGHOOGTE, Bergsportfotografie van -5 tot +8000 meter

dyno

Bergsportfotografie van -5 tot +8000 meter. Fotografie : Menno Boermans en Melvin Redeker. Tekst : Robert Theunissen. Vormgeving : Bart van Raaij. Omvang : 208 pagina’s fullcolor. Bestel nu voor € 45,-

BERGSPORTSHOP.De foto’s van de ‘klimmende fotograaf’ Menno Boermans en de ‘fotograferende klimmer’ Melvin Redeker worden in diverse binnen- en buitenlandse media gepubliceerd, en een beetje bergsporter zal bekend zijn met het werk van beide topfotografen. Als zij besluiten om een luxe, ruim anderhalve kilo zwaar, ‘salontafel’-boek te publiceren waarin ze hun werk compromisloos samenbrengen, dan is een verdere introductie eigenlijk overbodig. In OOGHOOGTE wordt op unieke wijze de beleving van de bergsport in beeld gebracht, van het trainen in de polder tot het bereiken van de hoogste toppen.

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).