Klimhal Amsterdam

Bij Klimhal Amsterdam kun je zowel binnen als buiten klimmen en boulderen. De grootste klimhal van de Benelux staat sinds 1996 nabij station Sloterdijk in Amsterdam, is 20 meter hoog en heeft een totaal klimmuur oppervlak van maar liefst 3300 m2. Op onze klimwanden kun je ± 300 routes en 300 boulders proberen.

Uitrusten van alle inspanningen kan bij de sfeervolle zitgelegenheden binnen en buiten. Bij de bar kun je terecht voor een verfrissend drankje, een snack, versnapering of maaltijd en na het klimmen ook licht alcoholische dranken.

Mogelijkheden
Voor beginners zijn er boulderinstructies, Auto belay instrusties of beginnerscursussen zekeren. Ervaren klimmers bieden wij voorklimcursussen, diverse niveau’s trainingen en uiteraard uitgebreide trainingsfaciliteiten en klim/boulderwanden.

Voor kinderen vanaf 5 jaar worden er kennismakingslessen en kinderfeestjes georganiseerd en zijn er jeugdtrainingen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar (Klauterclub KC) en 8 t/m 16 jaar (Klim Club Amsterdam, KCA).
Wij hebben ook ruime ervaring met het organiseren van schooluitjes en alternatieve gymlessen voor scholen.

Ook bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, en andere groepsuitjes behoren tot de mogelijkheden; kies voor één van de arrangementen inclusief koffie, lunch, borrel of diner, of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Bereikbaarheid
Door de ligging vlakbij de A10 en NS-station Amsterdam Sloterdijk is de Klimhal uitstekend bereikbaar met auto en OV. Er is tevens gratis parkeergelegenheid naast de deur!

Doe mee aan een klimcursus of bouldercursus!