Nieuwe klim en boulder trainingsgroep voor kinderen

Nieuwe klim en bouldertrainingsgroep voor kinderen.

Op dinsdag 4 september starten we met een nieuwe klim en bouldergroep voor kinderen van 8-18 jaar.

De lessen zijn van 1645-1815 uur. Is de dinsdag niet mogelijk kijk dan op de link hieronder voor alle andere 5 dagen waarop les geven wordt, tevens kun je hier terecht voor alle info omtrent abo’s.

 

Als beginnende klimmer is veiligheid het belangrijkste. Wanneer een klimmer bij ons komt klimmen gaan ze, in lessen van 1,5 uur, eerst werken aan het behalen van het klimvaardigheidsbewijs K2. Na het behalen van dit klimvaardigheidsbewijs mogen de jeugdklimmers zelfstandig (onder toeziend oog van de trainers) klimmen en zekeren in een toprope situatie.

Daarna zullen de klimmers door het uitvoeren van opdrachten al spelenderwijs achter hun eigen kracht en mogelijkheden komen. De trainers gaan hier op in en zullen door het geven van specifieke opdrachten en door het spelen van spelletjes de klimmers zowel fysiek, mentaal als motorisch uitdagen.

Wanneer ze volledig zelfstandig kunnen klimmen en minimaal een 5c kunnen klimmen, gaan ze naar onze gevorderde groep.

Wil je zelf een keer met ons mee klimmen of lid worden van onze klimclub, neem dan contact met ons op. Dit kan per mail of door ons te bellen op 020 – 6810121 (tijdens openingstijden) en een afspraak te maken voor een proefles.

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).

Getagd met , , , , , , , , , , , , , ,