Kennismakingsles klimmen of boulderen tot 16 jaar

Uiteraard hebben we volop mogelijkheden voor kinderen op onze klimmuur.

Voor kinderen van 5 tot 16 jaar hebben we het volgende aanbod:

1. Klimmen met de auto-belays. Auto-belays zijn zeker apparaten, je hoeft dus niet zelf te zekeren, na een korte instructie kun je aan de slag op de plaatsen waar een auto belay hangt. HIER vind je meer info.

2. Magic instructie. De Magic instructeur gaat de kinderen zekeren; de kinderen kunnen direct na het aantrekken van de gordels gaan klimmen.  Ideaal voor als het moeilijk is om voldoende begeleiders te vinden. De instructeur helpt jullie gordels om te doen en neemt jullie dan mee naar de klimwand.  Er is geen instructie nodig, want de instructeur zekert je. Je ouders kunnen natuurlijk filmpjes en foto’s maken van hoe hoog jullie komen! Wie bereikt de top op 21 meter hoogte?

    Belangrijk om te weten:

  • Maximaal 4 kinderen per instructeur
  • Te boeken voor 1 uur of een meervoud daarvan
  • Na het klimmen kun je gratis verder gaan met boulderen
  • Reserveer minimaal een week van te voren telefonisch via 020-6810121
  • Neem sportkleding en schone sportschoenen mee

   Prijzen,incl entree en gordel
1-4 kinderen, per uur € 67,50
5-8 kinderen, per uur € 135,00

3. De kennismakingsles klimmen. Wil je met een groepje (minimaal 3 personen) een keertje komen klimmen? Dat kan door een kennismakingsles indoor klimmen te reserveren. Dan leren de kinderen veilig klimmen in de klimhal en de volwassenen (minimaal 1 volwassene per 3 kinderen) leren hoe ze de kinderen veilig moeten zekeren. Als de instructeur vindt dat alles goed ging tijdens de les, kunnen jullie erna nog verder klimmen tot sluitingstijd!

Tijdens deze instructie van het zekeren, leren de volwassen begeleiders (16+) hoe ze het touw vasthouden en inhalen en zijn de kinderen aan het  klimmen. De les duurt, afhankelijk van het aantal kinderen ongeveer een uur. Als alles goed gaat kun je na de les verder klimmen tot sluitingstijd.

Vanaf 8 kinderen is het ook mogelijk een arrangement te boeken.

Belangrijk om te weten:
* Minimaal 3 personen per kennismakingsles (minimaal 1 volwassene) Minder dan 3 personen?
* Reserveer van te voren telefonisch via 020-6810121
* Neem sportkleding en -schoenen mee

Prijzen incl entree en gordel:
(minimaal) 2 t/m 7 kinderen, per kind €17,50
Per volwassene bij 2 t/m 7 kinderen €5,00
8 t/m 10 kinderen, per groep €150,00
10 of meer kinderen, per kind €15,00

Inclusief:
* entree
* materiaal
* instructie

Exclusief:
* klimschoenen (evt te huur voor €4,50 p.p.)

Uitgebreide instructie:
Tijdens deze instructie gaan de kinderen na de basisinstructie door onze grot, over de touwbanen en maken een abseil van 14 meter hoogte. De les duurt, afhankelijk van het aantal kinderen ongeveer 1,5 uur. Na de les kunnen jullie verder klimmen tot sluitingstijd.

Prijzen
De kosten voor deze uitbreiding zijn 8,00 per persoon bovenop de prijs voor de kennismakingsles.

Inclusief:
* entree
* materiaal
* grot, touwbanen en abseil onder begeleiding van instructeur

 

4. Intro boulderen. Bij het boulderen klim je kleine stukjes, tot 4 meter hoog zonder gebruik te maken van touwen of een gordel. Je hebt de valmatten die een eventuele val zullen dempen. Bij het boulderen geeft de kleur van de grepen aan hoe moeilijk dat een boulder is, er zijn ook speciaal kinder boulders, deze zijn grijs. Bij een boulder introductie legt de instructeur uit wat de bedoeling is van het boulderen en hoe het zit met de kleuren van de grepen. Je kunt snel aan de slag om 1 van de 300 boulders binnen of buiten te proberen.

De kosten voor een intro boulderen bedragen 15,00 euro p.p.  dit is incl entree  exclusief klimschoenen.

 

Wil je klimmen met een verjaardagspartijtje, een familie-uitje of een ander uitje met kinderen? Voor groepen vanaf 8 kinderen hebben we een speciaal groepstarief en diverse kinderarrangementen.

Voor kinderen tussen 5 en 16 jaar die klimmen als sport willen beoefenen hebben we op verschillende dagen en tijdstippen onze jeugdclubs KC voor 5 t/m 8 jaar en KCA voor jongeren van 8 t/m 16 jaar.