Klimhal Amsterdam weer open per maandag 11 mei, reserveer nu

Reserveer op: https://www.klimhalamsterdam.nl/reserveren/

Beste klimmers,

Het was erg teleurstellend om te horen dat alle binnensporten pas per 1 september a.s. weer open mogen. Onbegrijpelijk dat de keuze gemaakt is om horeca en vermaak eerder open te stellen dan het (binnen) sporten, hopelijk wordt dit herzien! Voor veel collega’s betekent dit vooralsnog dat zij nog een behoorlijke tijd moeten wachten voordat zij open mogen, wij wensen hen hierbij veel sterkte toe en hopen dat door de lobby die nu gehouden wordt er op dit besluit teruggekomen zal worden. Wij hopen uiteraard ook dat onze klimhal snel weer open kan, maar zijn nu extra blij met de accommodatie buiten en kunnen jullie daarom vanaf morgen 11 mei weer klim en boulder plezier aanbieden.

Regels voor het reserveren
– Je reserveert individueel.
– Je reserveert met het e-mail adres dat je bij ons gebruikt en als je een abonnement hebt gebruik je de “abo” knop. (Als je aan de bar wilt inchecken wordt je abo gecontroleerd).

– Je betaald aan de bar

– Je kunt voor het vrij klimmen/boulderen maximaal 2 weken vooruit plannen.
– Je kunt maximaal 2x per week klimmen/boulderen, waarvan 1x op een doordeweekse avond van maandag tot en met donderdag (dit is inclusief je eventuele training).
– 10 minuten voor tijd gaat de deur open, 10 minuten na de begintijd gaat de deur weer op slot, dus ben op tijd!

Reserveer op: https://www.klimhalamsterdam.nl/reserveren/

Uiteraard volgens de RIVM en Branchevereniging Klimsport richtlijnen.

Image may contain: one or more people and text

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).