Klauterclub Klimmuur Sloterdijk, voor kinderen van 5-8 jaarClamberclub Klimmuur Sloterdijk, for kids 5-8 years

Een nieuwe leeftijdsgroep kan zich aanmelden voor de KLAUTERCLUB.
Kinderen van 5 tot en met 8 jaar kunnen meedoen met de deze trainingen op woensdag van 1430-1545 of op vrijdag van 1600-1715 uur.
De kinderen leren op een speelse manier waar hun grenzen liggen. Ze zullen voornamelijk met allerlei boulder en traverse manieren deze grenzen verkennen. Wat kan ik, hoever kan ik, waar moet ik op letten als ik afspring, aan welke regels moet ik me houden, kan ik al geconcentreerd back uppen bij het route klimmen. Het route klimmen zal 1x per maand gedaan worden samen met de ouders. Op deze dag ga je dus zelf klimmen met je kind, je leert vd instructeur hoe je moet zekeren als je nog niet weet hoe dit moet. De kinderen gaan deze dag de hoogte in, wie kan er boven komen? ook zullen ze dan werken aan hun vaardigheden omtrent veiligheid; kan ik al goed controleren of alles goed zit? Hoe is mijn concentratie bij het back upen? vergeet ik niet het touw mee in te halen?
Alle vaardigheden ter voorbereiding voor de kinder klimclub worden geoefend zodat ze als ze 8 zijn makkelijk kunnen instromen in deze groep.
 
Voor meer info klik HIER
Klauterclub Klimhal Amsterdam

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).