Klimmen en boulderen met kinderen

Uiteraard hebben we volop mogelijkheden voor kinderen op onze klimmuur.
Voor kinderen van 5 tot 16 jaar hebben we het volgende aanbod:

  1. Klimmen met de auto-belays. Auto-belays zijn zeker apparaten, je hoeft dus niet zelf te zekeren, na een korte instructie kun je aan de slag op de plaatsen waar een auto belay hangt. HIER vind je meer info.
  2. Magic instructie. De Magic instructeur gaat de kinderen zekeren; de kinderen kunnen direct na het aantrekken van de gordels gaan klimmen. Je kunt de  magic instructeur  voor €67,50- per uur huren en 1 instructeur kan maximaal 4 kinderen zekeren. Ideaal voor als het moeilijk is om voldoende begeleiders te vinden. 
  3. De kennismakingsles klimmen. Wil je met een groepje (minimaal 3 personen) een keertje komen klimmen? Dat kan door een kennismakingsles klimmen te reserveren. Dan leren de kinderen veilig klimmen in de klimhal en de volwassenen (minimaal 1 volwassene per 3 kinderen) leren hoe ze de kinderen veilig moeten zekeren. Als de instructeur vindt dat alles goed ging tijdens de les, kunnen jullie erna nog verder klimmen tot sluitingstijd!
  4. Intro boulderen. Bij het boulderen is er geen veiligheidsinstructie nodig zoals bij het klimmen, je kunt tot 4 meter hoog klimmen en er liggen valmatten onder. Na een korte intro kun je direct aan de gang zowel binnen als buiten op 1 van de 300 boulders.

Wil je klimmen met een verjaardagspartijtje, een familie-uitje of een ander uitje met kinderen? Voor groepen vanaf 8 kinderen hebben we een speciaal groepstarief en diverse kinderarrangementen.

Voor kinderen tussen 5 en 16 jaar die klimmen als sport willen beoefenen hebben we op verschillende dagen en tijdstippen onze jeugdclubs. Voor kinderen van 5 t/m 8 jaar is er de Klauterclub en voor jongeren van 8 t/m 16 jaar zijn er twee verschillende groepen van de Klimclub Amsterdam

Doe mee aan een klimcursus of bouldercursus!