Kinder klim vakantie klim cursus

Kinder klim vakantie klim cursus!

Voor alle kinderen van 8 tot en met 16 jaar die klimmen leuk vinden verzorgen wij een kinder klimcursus bij ons op de klimmuur. De 4 lessen worden gegeven in de MEI vakantie op maandag 4 mei, woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 mei . Alle dagen zijn  de lessen  van 1400 tot 1530 uur.
Tijdens deze klimcursus leer je hoe je moeten zekeren, dit is het beveiligen van de klimmer, zodat je kunt  klimmen op alle 300 routes van de klimhal. Als het mooi weer is gaan we ook buiten klimmen, neem dus ook hiervoor kleding mee! Naast het klimmen zijn er nog andere activiteiten zoals: Abseilen, touwbanen, boulderen en de grot!
Als je het erg leuk vindt is er een mogelijkheid om lid te worden van de Kinder Klim Club(KKC 8-12) of Klim Club Amsterdam (KCA 12-16).
De kosten voor deze cursus(dus alle 4 de lessen samen!!) bedragen maar 40 euro.
Voor de nodige materialen wordt gezorgd, neem wel sportkleding en gymschoenen mee. Inschrijven kan via de mail, info@klimhalamsterdam.nl, o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en emailadres.
kinder klim vakantie klimcursuskinder klim vakantie klim cursus

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).