Kinder klim vakantie cursus!

klimhal amsterdam

Voor alle kinderen van 8 tot en met 16 jaar die klimmen leuk vinden verzorgen wij een kinder klimcursus bij ons op de klimmuur.
De 4 lessen worden gegeven op zaterdag 18, zondag 19 december van 1100-1230 en op maandag 21 en woensdag 22 december van 1400-1530. Tijdens deze klimcursus leren de kinderen hoe ze moeten zekeren, dit is het beveiligen van de klimmer, maar natuurlijk kunnen ze ook volop klimmen op de 300 routes van de klimhal. Als ze het erg leuk vinden is er een mogelijkheid om in het nieuwe jaar lid te worden van de Kinder Klim Club(KKC) of Klim Club Amsterdam (KCA). De kosten voor deze cursus(dus alle 4 de lessen samen!!) bedragen 40 euro. Voor de nodige materialen wordt gezorgd, neem wel sportkleding en gymschoenen mee. Inschrijven kan via de mail, info@klimhalamsterdam.nl, o.v.v. naam, leeftijd, telefoonnummer en emailadres.

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).