Kick off A5 Series zaterdag 30 september 2006

Eindelijk gaan we weer beginnen! Op zaterdag 30 september 2006 gaat de
A5 Series bouldercompetitie 2006-2007 weer van start! Net als vorig jaar gesponsord door hoofdsponsor The North Face. Overdag zal de crême de la crême van de Nederlandse boulderheren en boulderdames strijden om de 6 te vergeven startplaatsen voor het NK Boulderen. Ze zullen natuurlijk gebruik moeten maken van het nieuwe boulderblok. De finales van deze kwalificatiewedstrijd zullen zo rond de klok van 6 afgerond zijn. Een uurtje later gaan de A5 Series 2006-2007 weer van start. Kom gerust wat eerder…. dan kan je even afkijken hoe het allemaal zou moeten.

Voor na de Kick off is het bokbier erg gunstig geprijsd!

Vanaf 19.00 uur kunnen de eerste 60 verse boulders weer geprobeerd worden. Natuurlijk zijn alle boulders weer op kleur gebouwd en krijg je er weer een overzichtelijke topo bij. De NK kwalificatie-boulders worden meegenomen in de oktober A5 Series. Met lekkere hapjes, bokbier en een dj willen we er weer een leuke avond van maken dat tot in de late uurtjes door moet gaan.

Natuurlijk zijn alle gezellige klimmers uitgenodigd voor dit feestje. Voor de A5 Series zal weer het normale bouldertarief gerekend worden. Allemaal komen want iedereen is uitgenodigd… zelfs wanneer je niet van boulderen houdt!

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).