Kick Off A5 Series Bouldercompetitie 2004-2005

Vrijdag 1 oktober was het dan eindelijk zover. Spanning heerste bij het personeel over de start van de bouldercompetitie. Omdat het vandaag geen boulderwedstrijd was en er geen inschrijvingen nodig waren, was het dus maar afwachten wat de opkomst zou zijn. De topo’s zagen er chic uit en waren net op tijd klaar. Maar liefst 100 topo’s werden uitgedraaid zodat we gelijk genoeg zouden hebben voor de rest van de maand oktober. Maar wat gebeurde er…? Er werden precies 100 topo’s, 100 shirts en 100 key-chains uitgedeeld. Daardoor was het dus wat drukker dan verwacht. Er waren maar weinig boulderaars die daarover klaagden want het was vooral een gezellige boulderavond met fantastische muziek van DJ Bliek.

Ook waren er veel ‘boulder hot-shots’ aanwezig om hun kunstjes vertoonden. De macho’s onder hen hielden een soort campus-demonstratie en de allergrootste macho’s begonnen vanaf het schip een sneeuwballengevecht met de gele A5 knijpballetjes die hier speciaal voor geleverd waren door de hoofdsponsor The North Face.

Toen de verzuring had toegeslagen bleek het gratis bier snel op, maar dat werd goed opgelost toen de flessen wijn werden verloot onder de deelnemers. Al met al een geslaagde avond dus. De hele maand oktober is er nog de tijd om de oktober-boulders te scoren.

Op 1 november moet alles ingeleverd zijn. Iedere eerste vrijdag van de maand is de kick off van de nieuwe maand. Dat wil zeggen dat we op vrijdag 5 november om 19.00 uur weer goed van start willen gaan met ruim 50 verse boulders, een nieuwe topo, de maandelijkse prijsuitreiking, een verloting en de nodige hapjes. Allemaal weer komen dus!

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).