Goedkope ski-vakantie met Klimhal Amsterdam!

dyno

Wie gaat er met ons mee skieën? Klimhal Amsterdam organiseert een skivakantie in de week van 15 t/m 19 januari 2009. Voor een absolute bodemprijs van 225,- euro, gaan we naar Tirol. Voor die prijs zitten we in een gezellig pension en is ontbijt en avondeten inbegrepen. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. Het avondeten is echt een aanrader en je krijgt ook nog een skipas die 4 dagen geldig is.

PENSION BUSKER bevindt zich in het plaatsje Niederau op loopafstand van de pistes. De pas is ook geldig voor een ander mooi skigebied namelijk Auffach. Niederau is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Auffach is wat meer een gebied voor de skiers en boarders met ervaring. Nog nooit ‘gewintersport’? In Niederau zijn verschillende skischolen met veel Nederlandse instructeurs.

Het pension wordt beheerd en gerund door Evert Busker. Dat is de vader van Hans. Vandaar dat er een mooi prijsje geregeld kon worden. Geef je op voor de gezelligste vakantie van het jaar. Heb je nog meer vakantiedagen dan kun je ook nog langer blijven reken dan op ongeveer 50 euro per dag voor een skipas en halfpension. Verder proberen we zo veel mogelijk te carpoolen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Voor meer informatie kun je bij Bart terecht. Dus vraag straks gewoon aan Sinterklaas of de kerstman:

4 dagen half pension hotel en 4 dagen skipas voor 225,-

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).