Goedkope ski-vakantie met Klimhal Amsterdam!

Wie gaat er met ons mee skieën? Klimhal Amsterdam organiseert een skivakantie in de week van 19 januari t/m 23 januari 2007. Voor een absolute bodemprijs van 220,- euro, gaan we naar Tirol. Voor die prijs zitten we in een gezellig pension en is ontbijt en avondeten inbegrepen. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. Het avondeten is echt een aanrader. Je krijgt ook nog een skipas die 4 dagen geldig is.

PENSION BUSKER bevindt zich in het plaatsje Niederau op loopafstand van de pistes. De pas is ook geldig voor een ander mooi skigebied in het gebied namelijk Auffach. Niederau is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Auffach is wat meer een gebied voor de skiers en boarders met ervaring. Nog nooit ‘gewintersport’? In Niederau zijn verschillende skischolen met veel Nederlandse instructeurs.

Het pension wordt beheerd en gerund door Evert Busker. Dat is de vader van Hans. Vandaar dat er een mooi prijsje geregeld kon worden. Geef je op voor de gezelligste vakantie van het jaar. Geef je snel op want de eerste 2 inschrijvingen zijn al binnen. Heb je nog meer vakantiedagen dan kun je ook nog langer blijven, misschien is de bus dan ook een optie. De kosten voor de bus bedragen 100 euro voor een retour. De bus vertrekt op vrijdag avond en komt zondag ochtend terug op Sloterdijk. Voor meer informatie kun je bij Bart terecht. Dus vraag straks gewoon aan Sinterklaas of de kerstman:

4 dagen half pension hotel en 4 dagen skipas voor 220,-

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).