Goedkope ski-vakantie met Klimhal Amsterdam!

Wie gaat er met ons mee skieën? Klimhal Amsterdam organiseert een skivakantie in de week van 16 januari t/m 20 januari 2007. Voor een absolute bodemprijs van 199,- euro nee dit is geen fout, gaan we naar Tirol. Voor die prijs zitten we in een gezellig pension en is ontbijt en avondeten inbegrepen. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. Het avondeten is echt een aanrader. Superkok Paul kookt goed en altijd teveel. Je krijgt een skipas die 4 dagen geldig is.

PENSION BUSKER bevindt zich in het plaatsje Niederau op loopafstand van de pistes. De pas is ook geldig voor een ander mooi skigebied in het gebied namelijk Auffach. Niederau is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Auffach is wat meer een gebied voor de skiers en boarders met ervaring. Nog nooit ‘gewintersport’? In Niederau zijn verschillende skischolen met veel Nederlandse instructeurs.

Het pension wordt beheerd en gerund door Evert Busker. Dat is de vader van Hans. Vandaar dat er een mooi prijsje geregeld kon worden. Geef je op voor de gezelligste vakantie van het jaar. Voor meer informatie even bij Bart informeren. Geef je snel op want de inschrijving is al begonnen. Bij inschrijving verlangen we een aanbetaling van 100 euro. De rest mag betaald worden in Niederau. Bij voldoende deelname kan er ook een bus geregeld worden voor het vervoer, de kosten bedragen dan 100 euro voor de reis. Dus vraag straks gewoon aan de kerstman:

4 dagen half pension hotel en 4 dagen skipas voor 199,-

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).