Goedkope ski-vakantie met Klimhal Amsterdam!

Wie gaat er met ons mee skieën? Klimhal Amsterdam organiseert een skivakantie in de week van 14 januari t/m 21 januari 2006. Voor een absolute bodemprijs van 399,- euro gaan we naar Tirol. Voor die prijs zitten we in een gezellig pension en is ontbijt en avondeten inbegrepen. Het ontbijt is simpel maar goed verzorgd. Het avondeten is echt een aanrader. Superkok Paul kookt goed en altijd teveel. Je krijgt een skipas die 6 dagen geldig is en ook de busreis vanaf Sloterdijk naar het gebied is geregeld.

PENSION BUSKER bevindt zich in het plaatsje Niederau op loopafstand van de pistes. De pas is ook geldig voor een ander mooi skigebied in het gebied namelijk Auffach. Niederau is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter. Auffach is wat meer een gebied voor de skiers en boarders met ervaring. Nog nooit ‘gewintersport’? In Niederau zijn verschillende skischolen met veel Nederlandse instructeurs.

Het pension wordt beheerd en gerund door Evert Busker. Dat is de vader van Hans en dus ook familie van Rick. Vandaar dat er een mooi prijsje geregeld kon worden. Geef je op voor de gezelligste vakantie van het jaar. Voor meer informatie even bij ‘reisleider’ Rick informeren, want die krijg je er ook nog eens gratis bij. Wat dat dan ook waard is voor je. Geef je snel op want de inschrijving is al begonnen. Bij inschrijving verlangen we een aanbetaling van 100 euro. De rest mag betaald worden in Niederau. Dus vraag straks gewoon aan de kerstman:

Busreis vanaf Sloterdijk, 7 dagen half pension hotel en 6 dagen skipas voor 399,-

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).