De Klimhal

De hal Klimhal Amsterdam heeft zowel binnen als buiten mogelijkheden om te klimmen en boulderen. De grootste klimhal van de Benelux staat sinds 1996 nabij station Sloterdijk in Amsterdam, is 21 meter hoog en heeft een totaal klimmuur  oppervlak van maar liefst 3300 m2. Op onze klimwanden kun je ± 300 routes en 300 boulders proberen.

Uitrusten van alle inspanningen kan bij 1 van de sfeervolle zitgelegenheden binnen of buiten. Bij de bar kun je terecht voor een verfrissend drankje, een snack, versnapering of maaltijd en na het klimmen ook licht alcoholische dranken.

Mogelijkheden Voor beginners zijn er kennismakingslessen en beginnerscursussen. Ervaren klimmers bieden wij op diverse niveau’s trainingen, uitgebreide trainingsfaciliteiten en boulderwanden.

Voor kinderen vanaf 5 jaar worden er kennismakingslessen en kinderfeestjes georganiseerd en er zijn jeugdtrainingen voor kinderen van 5 t/m 8 jaar (Klauterclub KC) en 8 t/m 12 jaar (KKC) en jongeren van 12 t/m 16 jaar (KCA). Wij hebben ook ruime ervaring met het organiseren van schooluitjes en alternatieve gymlessen voor scholen.

Ook bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, en andere groepsuitjes behoren tot de mogelijkheden; kies voor 1 van de arrangementen inclusief koffie, lunch, borrel of diner, of neem contact met ons op voor een aanbod op maat.

Bereikbaarheid Door de ligging vlakbij de A10 en NS-station Amsterdam Sloterdijk is de Klimhal uitstekend bereikbaar met auto en OV. Er is gratis parkeergelegenheid naast de deur!

Algemene Voorwaarden