Clamberclub for Kids from 5-8 years

De klauterclub.Klauterclub Klimhal Amsterdam

Een nieuwe leeftijdsgroep kan zich aanmelden voor de KLAUTERCLUB.
Kinderen van 5 tot en met 8 jaar kunnen meedoen met de deze trainingen op woensdag van 1415-1530 of op vrijdag van 1545-1700 uur.
De kinderen leren op een speelse manier waar hun grenzen liggen. Ze zullen voornamelijk met allerlei boulder en traverse manieren deze grenzen verkennen. Wat kan ik, hoever kan ik, waar moet ik op letten als ik afspring, aan welke regels moet ik me houden, kan ik al geconcentreerd back uppen bij het route klimmen. Het route klimmen zal 1x per maand gedaan worden samen met de ouders. Op deze dag ga je dus zelf klimmen met je kind, je leert vd instructeur hoe je moet zekeren als je nog niet weet hoe dit moet. De kinderen gaan deze dag de hoogte in, wie kan er boven komen? ook zullen ze dan werken aan hun vaardigheden omtrent veiligheid; kan ik al goed controleren of alles goed zit? Hoe is mijn concentratie bij het back upen? vergeet ik niet het touw mee in te halen?
Alle vaardigheden ter voorbereiding voor de kinder klimclub worden geoefend zodat ze als ze 8 zijn makkelijk kunnen instromen in deze groep.

Prijzen:
Proefles: € 15,00 Wanneer het kind na een proefles lid wordt en op dezelfde dag een abonnement  afsluit, komen de kosten voor de proefles te vervallen.

Jaarkaart: €  39,50 per maand (automatische incasso, 1 jarig contract)

Doorlopend abonnement: € 48,50 per maand (automatische incasso, 3 maanden opzegtermijn)

Voor  inschrijvingen mail naar: info@klimhalamsterdam.nl Klauterclub Klimhal Amsterdam