Cursussen

Zoals iedereen kan zien op de lijst hierboven, blijkt dat de cursussen in Klimhal Amsterdam weer bijzonder populair zijn. Dat ligt natuurlijk vooral aan onze instructeurs.

BEGINNERSCURSUS

Op dinsdag 24 januari start Roel Verveer een beginnerscursus. De cursussen van Roel zijn meestal in no time uitverkocht. De expertise van Roel is ongekend en daarnaast is het een echt gezelligheidsbeest. Tis wel zo’n echte ‘klimouwehoer’ die het liefst alleen over klimmen praat. Wat, waar, hoe en vooral het waarom kan wat vermoeiend worden… Dan kan je het beste gewoon weg lopen. Daar merkt hij niets van…. Helaas is deze cursus dus vol. Datzelfde geldt ook voor de beginnerscursus van zondag 5 februari. Deze cursus zal gegeven worden door Bernadette. En over de dames niets dan goeds natuurlijk! Vrijdag 10 februari start er ook een beginnerscursus die gegeven wordt door Bart. Beetje de antagonist van Roel en een echte drill-instructor. Opgeleid in leger en politie dus daar valt niet mee te lachen! Instapniveau is hier 20 keer opdrukken. Dinsdag 21 februari start Rick weer met een beginnerscursus. De vele tv-optredens bewijzen dat Rick het vooral van zijn ‘looks’ moet hebben en ook deze cursussen zitten dus snel vol. Er zijn wel openingen op zondag 19 maart en op dinsdag 21 maart. Deze cursusen worden gegeven door Rick.

GEVORDERDENCURSUS

De cursussen die gegeven worden door Mirjam Verbeek spreken voor zich. Deze meervoudige Nederlands kampioene komt terug van een ernstige knieblessure. Voor het eerst dat de zwaartekracht won van neerlands sterkste klimster. Dat heeft haar nog steeds niet kunnen afremmen. Mirjams tips & tricks cursussen starten op donderdag 2 maart en 30 maart. Op donderdag 1 juni zal ze de laatste gevorderdencursus van het seizoen verzorgen. Mocht je interesse hebben dan kan je je inschrijven in Klimhal Amsterdam of even informeren via MIRJAM’S WEBSITE

VOORKLIMCURSUS

Mirjam gaat eerdaags ook een voorklimcursus verzorgen. Je leert voorklimmen, dynamisch zekeren en vallen want van vooral dat laatste weet Mirjam nu dus alles van… De cursus start zondag 26 februari om 19.00 uur. Mocht je interesse hebben dan kan je je inschrijven in Klimhal Amsterdam of even informeren via MIRJAM’S WEBSITE

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).