A5 Series boulderdag 2006

A5 Series 2006

Zaterdag 17 juni 2006 zal de A5 Series bouldercompetitie 2005-2006 feestelijk afgesloten worden met de jaarlijkse boulderdag in de klimhal. Ook de boulderdag wordt gesponsord door hoofdsponsor THE NORTH FACE.

De co-sponsors zijn ook weer van de partij zoals WARNER HOME VIDEO, NATIONAL GEOGRAPHIC MAGAZINE, AXIS, MILO, NIHIL, AA-DRINK, SLVTR CLIMBING BITS, BLACK DIAMOND en URBAN CLIMBER. De laatste heeft een leuke actie mocht je je willen abonneren.

Inschrijven is mogelijk aan de bar of door 15 euro over te maken op rekening 101414102 t.n.v. Klimhal Amsterdam o.v.v. A5 Series boulderdag 2006.

Voor de kids tot 13 jaar is er s’ochtends vanaf 10.00 uur een boulderwedstrijd. Het evenement voor de volwassenen start om 12.00 uur. We gaan uit van maximaal 150 deelnemers. Schrijf je alvast in! Per telefoon of per e-mail. En wanneer de 15 euro voor het evenement betaald zijn, ben je definitief ingeschreven voor deze dag. Dat is dan inclusief de barbecue. Geef wel even door of je vegetarier bent of carnivoor.

Deelnemers komen in aanmerking voor 50% korting wanneer het afgelopen A5 Series bouldercompetitie-seizoen 6 maanden is meegedaan. Dat wil zeggen dat er 6 maal een serieus ingevulde topo is ingeleverd. Voor de meest trouwe boulderaars zijn de kosten dan dus 7,50 euro en dan mag je dus gewoon lekker mee eten… We houden jullie op de hoogte!

De teller staat op 70 inschrijvingen

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).