A5 Series Boulderdag 2005

Naast hoofdsponsor THE NORTH FACE die voor iedere deelnemer een TNF-verrassing heeft, wordt de A5 SERIES BOULDERDAG 2005 op 18 juni 2005 gesponsord door AXIS ROUND EDGES, AA drink, AERIAL CLIMBING (o.a. METOLIUS), TEVA, BOZU (o.a. MILO, SALTIC EN TRIOP), ESCALADE, WARNER HOME VIDEO, SLVTR CLIMBING BITS en RIDES ON TOUR . Zondag 12 juni zullen de eerste boulders gebouwd gaan worden in het nieuwe boulderhok. Met nieuwe structuren en grepen van AXIS, SLVTR en STONEHENGE zal het er weer mooi uit gaan zien.

Inschrijven is nog steeds mogelijk aan de bar of door 15 euro over te maken op rekening 101414102 t.n.v. Klimhal Amsterdam o.v.v. A5 Series boulderdag 2005. Voor de kids is er s’ochtends vanaf 10.00 uur een boulderwedstrijd. Het evenement voor de volwassenen start om 12.00 uur. We gaan uit van maximaal 150 deelnemers. Schrijf je alvast in! En wanneer de 15 euro voor het evenement betaald zijn, ben je definitief ingeschreven voor deze dag. Dat is dan inclusief de barbecue. Deelnemers komen in aanmerking voor 50% korting wanneer het afgelopen A5 Series bouldercompetitie-seizoen 6 maanden is meegedaan. Dat wil zeggen dat er 6 maal een serieus ingevulde topo is ingeleverd. Voor de meest trouwe boulderaars zijn de kosten dus 7,50 euro en dan mag je dus gewoon mee eten…

Op dit moment staat de teller op 72 betaalde inschrijvingen

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).