2 Mei Open Dag

In de Meivakantie op dinsdag 2 mei is er vanaf 10.00 uur een open dag voor iedereen tussen de 8 en 18 jaar oud. Op deze dag kan je overal in de klimhal klimmen tot wel 21 meter hoogte. Je kan meedoen aan ons grot en touwbanen avontuur, waar je al klimmend en klauterend de uitgang van onze grot zoekt om over verschillende touwbanen een hoogte van 14 meter te trotseren. Verder kan je 14 meter naar beneden abseilen en zijn er verschillende klimspelen te doen.

Je kan je voor deze open dag aanmelden door een mail te sturen naar info@klimhalamsterdam.nl of te bellen met: 020 – 6810 121. Wij willen dan graag weten wie je bent, hoe laat je langskomt en wie je allemaal nog meer meeneemt naar de open dag. Je ouders bijvoorbeeld! Die zijn altijd welkom om bij onze instructeurs een veiligheidsinstructie te volgen voor het zekeren van de klimmer (zelfstandig zekeren mag namelijk pas als je 16 jaar of ouder bent!!). Altijd handig als je na deze open dag nog eens wilt komen klimmen met de familie. Voor slechts een tientje kan je meedoen met de klimactiviteiten. Als je nog vragen hebt over deze Adventure dag natuurlijk altijd even bellen of mailen. Tot ziens in Klimhal Amsterdam!

Klimhal Amsterdam is de perfecte plek voor de beginnende en gevorderde klimmer, voor groepen en individuele klimmers. De hal beschikt over veel faciliteiten, deskundige begeleiding en is daarnaast goed bereikbaar per auto (gratis parkeerruimte) en openbaar vervoer (station Sloterdijk).