Klimmen met kinderen

Uiteraard hebben we volop mogelijkheden voor kinderen op onze klimmuur. Voor kinderen van 5 tot 16 jaar hebben we het volgende aanbod:

Wil je met een groepje (minimaal 3-7 personen) een keertje komen klimmen? Dat kan door een kennismakingsles indoor klimmen te reserveren. Dan leren de kinderen veilig klimmen in een klimhal en de volwassenen (minimaal 1 volwassene per 3 kinderen) leren hoe ze de kinderen veilig moeten zekeren. Als de instructeur vindt dat alles goed ging tijdens de les, kunnen jullie erna nog verder klimmen tot sluitingstijd!

Wil je klimmen met een verjaardagspartijtje, een familie-uitje of een ander uitje met kinderen? Voor groepen vanaf 8 kinderen hebben we een speciaal groepstarief en diverse kinderarrangementen.

Als je met 1 kind wilt komen of als het moeilijk is om voldoende begeleiders (1 begeleider per 3 kinderen) te vinden dan is het mogelijk om op zaterdag en zondag een magic instructeur in te huren. De volwassenen krijgen dan geen instructie; de kinderen kunnen direct na het aantrekken van de gordels gaan klimmen; de instructeur zekert. Je kunt de magic instructeur per uur huren en 1 instructeur kan maximaal 5 kinderen zekeren. Voor kinderen tussen 5 en 16 jaar die klimmen als sport willen beoefenen hebben we op verschillende dagen en tijdstippen onze jeugdclubs KC voor 5 t/m 8 jaar en KCA voor jongeren van 8 t/m 16 jaar.